Μεταμορφώνοντας το σπίτι μας με τη βοήθεια των κρυστάλλων
0

Το σπίτι μας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας αλλά και της ίδιας μας της ψυχοσύνθεσης: θέλουμε να υπάρχει σε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερη γαλήνη, ισορροπία, χαρά και θετικότητα. Γενικά είναι το καταφύγιο μας και ο χώρος στον οποίο μπορούμε να αποφορτιστούμε και να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας.
Η παρουσία κρυστάλλων στον χώρο μας μπορεί να προσφέρει θετικές ποιότητες και μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο, ανάλογα το ορυκτό που θα επιλέξουμε για τον εκάστοτε σκοπό. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνουμε την προσωπική μας διαβίωση ενώ παράλληλα δημιουργούμε και έναν όμορφο χώρο για να υποδεχτούμε και άλλους ανθρώπους.

Ποιοί κρύσταλλοι είναι, λοιπόν, κατάλληλοι για το κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας;

Στο καθιστικό μας: Είναι ο χώρος που μπορούμε να αναζωογωνηθούμε και να ξεκουραστούμε μετά από μία δύσκολη ημέρα. Επίσης είναι το σημείο που συνήθως μαζεύεται η οικογένεια για να περάσει χρόνο μαζί, με διάφορες δραστηριότητες.
Οι κατάλληλοι κρύσταλλοι για αυτό το δωμάτιο είναι αυτοί που προάγουν την αρμονία και την ισορροπία. Επιλέγουμε ανάμεσα σε Χρυσόκολλα, λευκό Χαλαζία, Μελί Ασβεστίτη, Πράσινο Ασβεστίτη, Νεφρίτη και Πράσιο (Χαλαζίας Σερίφου).

Στην τραπεζαρία: Το σημείο συνάθροισης ανάμεσα σε φίλους, συγγενείς και οικογένεια. Συνήθως εδώ γίνονται και οι περισσότερες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, οπότε το κομμάτι της επικοινωνίας και σύνδεσης είναι αυτό που χρειάζεται να τονώσουμε.
Εδώ, τα καταλληλότερα ορυκτά είναι ο γαλάζιος Χαλκηδόνιος, το Σμαράγδι, ο Φουξίτης και το Λάπις Λάζουλι.

Στο γραφείο μας: Εκεί όπου χρειάζεται να εργαστούμε, να διαβάσουμε και γενικά να ασχοληθούμε με όλα τα θέματα που αφορούν το επαγγελματικό μας κομμάτι. Σημαντικό να τονώσουμε την συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα σε αυτόν τον χώρο.
Οι κρύσταλλοι που χρειάζονται εδώ είναι ο μωβ Φθορίτης, ο Πυρίτης, ο Γρανάτης και ο Όνυχας.
Στο υπνοδωμάτιο: Εδώ χρειαζόμαστε την απόλυτη χαλάρωση, γαλήνη και ηρεμία προκειμένου να έχουμε έναν ξεκούραστο ύπνο.
Κρύσταλλοι κατάλληλοι για αυτό το δωμάτιο: Αμέθυστος, μπλε Ασβεστίτης, γαλάζιος Αραγωνίτης, Αβεντουρίνης, Λάριμαρ.

Επισκεφτείτε το κατάστημα Energy stones Αριστοτέλους 42, Χαλάνδρι για να προμηθευτείτε τους κατάλληλους λίθους για τον χώρο σας.

Δημητρα Παράσχου
Δημητρα Παράσχου

Πηγή: www.thinkhealthy.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0
X